Catering

Catering? Je hebt de smaak te pakken!

Je hebt de smaak te pakken! Je bent op zoek naar een partner die voor jou een party, receptie of bedrijfsfeest kan cateren? Dan hoef je niet verder te zoeken, want wij doen dat graag en goed! Bourgondisch of Mediterraan, Chique of Tapas, Bistro, BBQ of iets speciaals voor de Kerst? Alles kan. Ook bij je thuis!! Jouw wensen en budget zijn leidend.

 

Clubs&Subs Catering combineert gevoel voor smaken met organisatietalent en oplossingsgerichtheid, waardoor wij dé aangewezen partij zijn als het gaat om het cateren van je ontbijt, lunch, diner, buffet, bbq, party, receptie, borrels, bedrijfsfeest, bruiloft en noem maar op.

 

Je kent ons van de lunches, ons uithangbord. Je weet dus dat wij niet van de standaard bolletjes kaas zijn, maar graag aandacht en liefde stoppen in onze gerechten. We houden van eten, en dat proberen we dan ook uit te stralen. Heb je nog niet bij ons geluncht? Laten we dan eens afspreken om al lunchend al je cateringwensen te bespreken. We hoeven je dan niet meer te overtuigen. Onze smaken spreken voor zich!

 

Cateren is niet zo maar wat hapjes uitlopen. Er komt nogal wat bij kijken, omdat naast jouw wensen en budget er heel wat zaken zijn die meespelen. De aanleiding van het evenement is belangrijk; is de reden een zakelijke of juist iets feestelijks? Hoeveel gasten komen er? Zijn er buitenlandse gasten bij? Hoeveel tijd is er beschikbaar? Wat wil je uitstralen? Moet het sober, chique of een beetje apart zijn? Wat voor wijnen wil je er bij? Gaat iedereen zitten, of wil je het juist “walking”? Al deze zaken spelen een belangrijke rol, en zijn bepalend voor het succes -of het ontbreken daarvan- van het evenement waarbij de catering wordt geserveerd. Daarom nemen we het heel serieus, en nemen we graag de tijd voor je om zo een passend voorstel te maken. En wanneer we een voorstel maken, zijn het slechts suggesties. Bijna alles kan. We hebben geen vaste lijst met gerechten waaruit je moet kiezen. We vinden het juist leuk om een beetje uitgedaagd te worden! Onze chefs zijn niet alleen professionals, maar vooral ook liefhebbers. Ze schuiven graag aan en laten je met alle liefde proeven. Dat is volgens ons ook de beste manier om je te laten zien wat we kunnen.

 

Maar goed, dat allemaal gezegd hebbend; hoe nu verder? Laat ons weten waar je ongeveer naar op zoek bent via ons aanvraag formulier. Of mail of bel ons direct. Wanneer wij geïnventariseerd hebben wat je zoekt, kunnen we je een voorstel doen, of we komen langs om één en ander uitgebreider te bespreken als er meer bij komt kijken. Wij onderschatten het belang van je evenement dat gecaterd moet worden niet, dus wij doen graag een stapje extra om er zo zeker van te zijn dat we je op de juiste manier helpen.

 

Wat altijd goed helpt is wanneer je vooraf zoveel mogelijk voor jezelf op een rijtje zet wat je eigenlijk zoekt en verwacht van ons. Met die informatie gaan wij dan aan de slag, en hopen je te verleiden om bij ons aan te schuiven. Wij zien er naar uit je te mogen verwennen met alles wat we kunnen maken. Bij één van onze vestigingen, of bij jou op locatie. Bon Apetit!

Team Clubs&Subs

Opzoek naar catering?

Twijfel niet, en laat ons weten wat je zoekt!


Velen zijn u al voorgegaan!

Bezorggebied


Wat moet je weten?


Bezorgvoorwaarden:


Dit venster sluiten