Mijn mandje
Tot Lunch!

Catering

Clubs & Subs catering

Je hebt de smaak te pakken! Je bent op zoek naar een partner die voor jou een party, receptie of bedrijfsfeest kan cateren? Dan hoef je niet verder te zoeken, want wij doen dat graag en goed! Bourgondisch of Mediterraan, Chique of Tapas, Bistro, BBQ of iets speciaals voor de Kerst? Alles kan. Ook bij je thuis!! Jouw wensen en budget zijn leidend.

 

Clubs&Subs Catering combineert gevoel voor smaken met organisatietalent en oplossingsgerichtheid, waardoor wij dé aangewezen partij zijn als het gaat om het cateren van je ontbijt, lunch, diner, buffet, bbq, party, receptie, borrels, bedrijfsfeest, bruiloft en noem maar op.

 

Je kent ons van de lunches, ons uithangbord. Je weet dus dat wij niet van de standaard bolletjes kaas zijn, maar graag aandacht en liefde stoppen in onze gerechten. We houden van eten, en dat proberen we dan ook uit te stralen. Heb je nog niet bij ons geluncht? Laten we dan eens afspreken om al lunchend al je cateringwensen te bespreken. We hoeven je dan niet meer te overtuigen. Onze smaken spreken voor zich!

 

Cateren is niet zo maar wat hapjes uitlopen. Er komt nogal wat bij kijken, omdat naast jouw wensen en budget er heel wat zaken zijn die meespelen. De aanleiding van het evenement is belangrijk; is de reden een zakelijke of juist iets feestelijks? Hoeveel gasten komen er? Zijn er buitenlandse gasten bij? Hoeveel tijd is er beschikbaar? Wat wil je uitstralen? Moet het sober, chique of een beetje apart zijn? Wat voor wijnen wil je er bij? Gaat iedereen zitten, of wil je het juist “walking”? Al deze zaken spelen een belangrijke rol, en zijn bepalend voor het succes -of het ontbreken daarvan- van het evenement waarbij de catering wordt geserveerd. Daarom nemen we het heel serieus, en nemen we graag de tijd voor je om zo een passend voorstel te maken. En wanneer we een voorstel maken, zijn het slechts suggesties. Bijna alles kan. We hebben geen vaste lijst met gerechten waaruit je moet kiezen. We vinden het juist leuk om een beetje uitgedaagd te worden! Onze chefs zijn niet alleen professionals, maar vooral ook liefhebbers. Ze schuiven graag aan en laten je met alle liefde proeven. Dat is volgens ons ook de beste manier om je te laten zien wat we kunnen.

 

Maar goed, dat allemaal gezegd hebbend; hoe nu verder? Laat ons weten waar je ongeveer naar op zoek bent via ons aanvraag formulier. Of mail of bel ons direct. Wanneer wij geïnventariseerd hebben wat je zoekt, kunnen we je een voorstel doen, of we komen langs om één en ander uitgebreider te bespreken als er meer bij komt kijken. Wij onderschatten het belang van je evenement dat gecaterd moet worden niet, dus wij doen graag een stapje extra om er zo zeker van te zijn dat we je op de juiste manier helpen.

 

Wat altijd goed helpt is wanneer je vooraf zoveel mogelijk voor jezelf op een rijtje zet wat je eigenlijk zoekt en verwacht van ons. Met die informatie gaan wij dan aan de slag, en hopen je te verleiden om bij ons aan te schuiven. Wij zien er naar uit je te mogen verwennen met alles wat we kunnen maken. Bij één van onze vestigingen, of bij jou op locatie. Bon Apetit!

Team Clubs&Subs

Opzoek naar catering?

Twijfel niet, en laat ons weten wat je zoekt!

Events

Evenementen op maat

De meeste mensen kennen ons van onze “Clubs” en “Subs”. Onze lunches zijn wereldberoemd. Nou ja, In ieder geval in Amsterdam en Rijswijk! Maar wat veel mensen niet weten, is dat wij ook complete evenementen organiseren. Wij zijn ooit gestart als evenementenbureau. De lunches liepen alleen een beetje uit de hand, waardoor dat ons uithangbord is geworden. Maar voor diverse partijen organiseren wij nog regelmatig van alles en nog wat naast de catering.

 

Denk bijvoorbeeld aan de locaties. Zelf hebben we leuke locaties waar we tot 200 gasten kunnen ontvangen, maar soms is de groep groter, en moeten we uitwijken naar een ruimere plek. Wij kennen ondertussen heel wat geschikte locaties waar we zelf mogen cateren. Het leukst vinden wij altijd de locaties die wat ruiger zijn, en die we zelf nog moeten aankleden. Dat doen we namelijk ook.

 

Je kunt ons rustig een oude fabriekshal laten omtoveren tot een tropisch feest. Vinden we leuk. Kijk maar eens naar wat foto’s die we hierbij hebben geplaatst, en doe inspiratie op. Weet je niet direct wat voor thema je zoekt? Don’t worry; wij helpen je graag!

Een feest is geen feest zonder muziek en entertainment. Wij kennen heel wat DJ’s, bands en acts die een feest of evenement van de lekkerste muziek en grappigste intermezzo’s kunnen voorzien. Alles kunnen we daarvoor regelen. Podia, geluid, verlichting. You name it, en wij hebben de juiste partijen er voor.

 

Eigenlijk hebben we alle know-how in huis om een evenement of feest te organiseren, aan te kleden, in te vullen en te cateren. Natuurlijk is jouw idee het uitgangspunt, en misschien heb je al bijna alles op je netvlies staan, maar het is altijd fijn wanneer je hierover kunt brainstormen met iemand. Kleine details kunnen namelijk grote gevolgen hebben. Helemaal wanneer je ze over het hoofd ziet!

 

Denk dus niet dat het bij ons stopt bij de lunch! Wij zijn heel allround, en minstens net zo belangrijk; we vinden het altijd heel leuk om een evenement te helpen bedenken en op te zetten. We spreken graag een keer af om eens te brainstormen over wat je zou willen, en hoe we je kunnen helpen. We horen graag van je!

Team Clubs&Subs

Op zoek naar een origineel evenement?

Twijfel niet, en laat ons weten wat je zoekt!

Bezorggebied


Wat moet je weten?


Bezorgvoorwaarden:


Dit venster sluiten