Mijn mandje
Tot Lunch!

Events

Evenementen op maat

De meeste mensen kennen ons van onze “Clubs” en “Subs”. Onze lunches zijn wereldberoemd. Nou ja, In ieder geval in Amsterdam en Rijswijk! Maar wat veel mensen niet weten, is dat wij ook complete evenementen organiseren. Wij zijn ooit gestart als evenementenbureau. De lunches liepen alleen een beetje uit de hand, waardoor dat ons uithangbord is geworden. Maar voor diverse partijen organiseren wij nog regelmatig van alles en nog wat naast de catering.

 

Denk bijvoorbeeld aan de locaties. Zelf hebben we leuke locaties waar we tot 200 gasten kunnen ontvangen, maar soms is de groep groter, en moeten we uitwijken naar een ruimere plek. Wij kennen ondertussen heel wat geschikte locaties waar we zelf mogen cateren. Het leukst vinden wij altijd de locaties die wat ruiger zijn, en die we zelf nog moeten aankleden. Dat doen we namelijk ook.

 

Je kunt ons rustig een oude fabriekshal laten omtoveren tot een tropisch feest. Vinden we leuk. Kijk maar eens naar wat foto’s die we hierbij hebben geplaatst, en doe inspiratie op. Weet je niet direct wat voor thema je zoekt? Don’t worry; wij helpen je graag!

Een feest is geen feest zonder muziek en entertainment. Wij kennen heel wat DJ’s, bands en acts die een feest of evenement van de lekkerste muziek en grappigste intermezzo’s kunnen voorzien. Alles kunnen we daarvoor regelen. Podia, geluid, verlichting. You name it, en wij hebben de juiste partijen er voor.

 

Eigenlijk hebben we alle know-how in huis om een evenement of feest te organiseren, aan te kleden, in te vullen en te cateren. Natuurlijk is jouw idee het uitgangspunt, en misschien heb je al bijna alles op je netvlies staan, maar het is altijd fijn wanneer je hierover kunt brainstormen met iemand. Kleine details kunnen namelijk grote gevolgen hebben. Helemaal wanneer je ze over het hoofd ziet!

 

Denk dus niet dat het bij ons stopt bij de lunch! Wij zijn heel allround, en minstens net zo belangrijk; we vinden het altijd heel leuk om een evenement te helpen bedenken en op te zetten. We spreken graag een keer af om eens te brainstormen over wat je zou willen, en hoe we je kunnen helpen. We horen graag van je!

Team Clubs&Subs

Op zoek naar een origineel evenement?

Twijfel niet, en laat ons weten wat je zoekt!


Bezorggebied


Wat moet je weten?


Bezorgvoorwaarden:


Dit venster sluiten