Mijn mandje

Veilig afrekenen met iDeal of op factuur

Bestellen vóór 10 uur. Afhalen kan alleen tussen 11:30 en 12:00 uur

Tot Lunch!
           

Lunch bestellen Amsterdam Sloterdijk

Lunch bestellen in Amsterdam? Clubs&Subs is bekend in Sloterdijk Westpoort dankzij onze heerlijke lunches die we bezorgen, maar waarvan je ook in onze lunchrooms kunt komen genieten. Heerlijke clubsandwiches, baguettes (Subs), salades, specials, soepen en allerlei aparte frisdranken zoals alle soorten Fritz Kola. Alles vind je in ons restaurant aan de Zekeringstraat 9 in Amsterdam Sloterdijk.

De lekkerste broodjes bestellen

We serveren en bezorgen heerlijke broodjes, salades en hebben wekelijks wisselende specials. Onze lunchbezorging is waar de meeste mensen ons van kennen, maar kom gerust ook een lunchen in ons restaurant. Kom je met een groep, dan is reserveren wel een goed plan. Ook kun je vooraf je lunch bestelling aan ons doorgeven wanneer je weinig tijd hebt. Wij zorgen dan dat alles voor je klaar staat.

Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor alle soorten catering voor je ontbijt, lunch, bedrijfsborrel, bedrijfsevenement, buffet, feest of volledig diner. Ons restaurant heeft enorm veel ruimte, en is om te bouwen tot evenementenlocatie. Ook ons terras is perfect te gebruiken voor je evenement. Kortom, we zijn meer dan alleen een lunchroom.

Wil je meer weten over onze lunches, kijk dan op onze website. Het hele lunchmenu staat daarop vermeld, en is makkelijk via onze site te bestellen. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van catering en evenementen? Neem contact met ons op, of vul het contactformulier in. We laten je dan graag zien wat de mogelijkheden zijn op onze locatie in onze vestiging in gebouw De Sloot. Met ons terras als extra uitwijkmogelijkheid is een evenement of feest extra leuk. En onze chef’s maken de heerlijkste gerechten, verrassendste hapjes en super smakelijke buffetten. Veel bedrijven gingen je al voor, en altijd wordt het een succes. Ook is onze locatie uitermate geschikt voor seminars, productpresentaties en trainingen. Er worden zelfs complete pokeravonden bij ons georganiseerd. Van Ontbijt tot Lunch, van Borrel tot party, alles kan bij ons in ons restaurant in Amsterdam Sloterdijk bij Clubs&Subs in De Sloot.

Bezorggebied


Wat moet je weten?


Bezorgvoorwaarden:


Dit venster sluiten