Mijn mandje
Tot Lunch!

Out of Office

Vergaderen, netwerken en brainstormen doe je bij Clubs&Subs!

Vergaderen, netwerken, brainstormen, presentaties, cursussen, ontbijten, lunches, diners, buffetten, personeelsfeesten, borrels; allemaal hebben ze gemeen dat je er een inspirerende locatie voor nodig hebt met de juiste tools én met goede catering.

Wij hebben het allemaal, en zijn daarom de aangewezen plek in Amsterdam Sloterdijk – dé locatie voor (inter-)nationale bedrijvigheid- waar je terecht kunt voor bovenstaande evenementen. Wij faciliteren je evenement precies zoals je het wilt hebben. Onze locaties zijn goed te bereiken en zeer geschikt om ‘Out of Office’ te gaan met collega’s en /of klanten. En dat allemaal met de lekkerste duurzame koffie, heerlijk eten uit eigen keuken en zonder kosten voor de locatie! We denken graag met je mee over de beste plek en invulling. Geen standaard zaaltjes met zoemend tl-licht, maar inspirerende locaties die je uitnodigen om “Out-of-the-Box” te gaan! 100+ gasten in theateropstelling voor een -beamer-presentatie die daarna worden ontvangen voor een drankje op ons terras? Stop met zoeken! Dit voorjaar hebben we ook een in het oog springende buitenlocatie, heel centraal gelegen direct aan de A10. Over “Out-of-the-Box” gesproken! Een podium in de buitenlucht met terras, bar en restaurant. Dat wordt een hele nieuwe definitie van evenementen organiseren!

 

Wil je toch liever wat kleiner en besloten gaan? Dan hebben we ook diverse vergaderkamers en cursusruimtes ter beschikking. De ruimtes zijn voorzien van wifi, LCD scherm, Nespresso apparaat, video-conferencing en zelfs een good-old flip-over. Ook beschikken de ruimtes over audiovisuele schermen en over beamers en kunnen er in de verschillende ruimtes carré- of theateropstellingen worden gemaakt. Voor 4 tot 32 personen hebben we in alle vormen en maten een oplossing. Het hoeft niet altijd massaal te zijn.

 

Kortom, wij kunnen je zó veel bieden op het gebied van vergaderen, evenementen en catering. En we houden niet van standaard pakketjes. We gaan veel liever met je om de tafel zitten om te zien hoe we je kunnen helpen. Maatwerk is ons devies. We houden van wat we doen, en dat laten we graag zien. Een gesprekje is zo geregeld. Op die manier heb je een goed idee van wie we zijn, en wat we voor je zouden kunnen doen. Doordat we diverse locaties hebben in Amsterdam-Sloterdijk, hét nieuwe zakencentrum, kunnen we je heel flexibel van dienst zijn.

 

We beseffen dat dit een hele mond vol is. Allemaal superlatieven en heel veel informatie. Maar er is ook zo veel te vertellen. We willen eigenlijk iedereen iets bieden dat past bij het moment. Een strak en zakelijk uurtje in de ochtend? Maar dan wel met echt lekkere koffie en verse croissants. Tot aan een compleet verzorgde dag die eindigt met een borrel. Of een DJ! Of allebei! Zeg het maar; alles kan.

 

Twijfel niet, en laat ons weten wat je zoekt. We proberen je zo goed mogelijk van informatie te voorzien, en hopen je natuurlijk te kunnen helpen. En past het deze keer niet, dan is het ook goed. Volgende keer beter. Maar we zullen in ieder geval proberen om je ergens in één van onze locaties dat te helpen vinden wat je zoekt!

Team Clubs&Subs

Originele vergader locatie nodig?

Twijfel niet, en laat ons weten wat je zoekt!


Bezorggebied


Wat moet je weten?


Bezorgvoorwaarden:


Dit venster sluiten